Română      Русский


Prima pagină  »  KEUNE  »  Fabrica
Fabrica

Începând cu anul 1995 fabrica ultra-modernă KEUNE HAIRCOSMETICS continuă să creeze produse de înaltă calitate pentru saloanele de coafură din întreaga lume.

Şeful companiei, Senior George KEUNE, arhitect şi designer, conform diplomei, a proiectat şi a construit clădirea administrativă şi fabrica însăşi, care creează un ansamblu arhitectural unic, din marmură albă şi neagră, în spiritul modern, high-tech.

Clădirea este situată pe un  teritoriu de 12.000 m.p. şi este planificată să acorde  locuri de muncă pentru 250 de angajaţi calificaţi. Activitatea fabricii nici într-un fel nu dăunează mediului ambiant. Fabrica este situată într-una dintre cele mai curate regiuni ale Olandei, în  oraşul Soest, în apropiere de reşedinţa Reginei Olandei, Beatrix. Olandezii, de firea lor, fiind foarte responsabili în tot ce ţine de natură, nu economisesc fonduri, pentru diferite tehnologii avansate, pentru protejarea mediul ambiant.

Fabrica constituie baza pentru birouri; depozite; însuşi procesul de producere; Laboratorul Academiei Internaţionale (Studioului), în care sunt instruiţi coaforii din întreaga lume, care utilizează cosmetica KEUNE în procesul de lucru. 
KEUNE

Laboratorul - centrul de cercetare KEUNE, care este responsabil pentru controlul calităţii şi elaborarea produselor noi. Experţii verifică toate materiile prime, echipamentele, materialele de ambalare şi produsele finite, conform indicilor fizici, chimici şi microbiologici.

Strategia KEUNE - satisfacerea tuturor necesităţilor coaforilor de înaltă calificare. Echipa secţiei Marketing efectuează o varietate de cercetări, cu scopul de a ţine pasul cu tendinţele hair’s industriei mondiale. În afara elaborării noilor produse, de asemenea, avem grijă şi de coafori, cărora le furnizăm informaţii şi materiale despre cele mai recente actualizări şi tendinţe în lumea modei. Fiecare an, KEUNE HAIRCOSMETICS lanseaza un nou trend, o colecţie de tunsori, coafuri, machiaj.

Mai mult, in colaborare cu coaforii sunt dezvoltate noi produse si servicii destinate profesionistilor. Astfel produsele si tratamentele KEUNE sunt oferite publicului larg exclusiv prin intermediul saloanelor partenere.Toate produsele KEUNE sunt imaginate si create exclusiv in laboratoarele si liniile de productie proprii din Olanda.

“La KEUNE suntem dedicati in intregime consolidarii pozitiei noastre de a fi compania sinonima cu “Arta Modelarii Parului”- The Art of Hair Design”.

George Keune
Presedinte Keune Haircosmetics

 


Prima pagină  »  KEUNE  »  Fabrica

© 2024 Keune Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 148272   Total ieri: 98   Total azi: 160