Română      РусскийProduse noi
Produse noi - lista întreagă

Lideri în vânzări
Lideri în vânzări - lista întreagă

Filosofia

KEUNE HAIRCOSMETICS - liderul mondial în produsele cosmetice profesionale pentru păr, de 90 de ani este reprezentată în 75 de ţări din întreaga lume - Europa, SUA, Canada, Australia, Rusia şi ţările Asiei.

FILOSOFIA BRAND-ului: CREAREA PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE PENTRU INGRIJIREA PARULUI, SIGURE PENTRU CLIENTI.  

În lumea industriei de îngrijire a părului, KEUNE HAIRCOSMETICS (Olanda) este una dintre cele câteva companii independente, cu afacere familială, ce crează produse unicale, în exclusivitate pentru coafori profesionali.

KEUNE HAIRCOSMETICS are grijă de reputaţia afacerilor de familie şi acordă o mare atenţie calităţii produselor realizate. Procesul de producere are loc numai pe teritoriul Olandei, unde este supus unui control riguros al calităţii. Curios este faptul, că fabrica chimica este amplasată în partea cea mai ecologică şi curată a Olandei, în orasul Soest, în apropiere de reşedinţa Reginei Olandei, Beatrix. Olandezii, de firea lor, sunt foarte responsabili în tot ce ţine de natură, deaceea nu economisesc fonduri băneşti, pentru diferite tehnologii avansate, pentru protejarea mediul înconjurător.

Infiintata in 1922 de catre tanarul olandez Jan Keune - inventatorul solutiei de permanent, marca KEUNE este sinonima azi cu o companie multinationala specializata in produse capilare profesionale de inalta clasa.

Elaborarea produselor unice KEUNE are loc într-unul dintre cele mai avansate laboratoare din Europa. Realizarea fiecărui produs de la KEUNE HAIRCOSMETICS devine un eveniment senzaţional în “industria părului”, câştigând cele mai prestigioase premii profesionale.

Sediul central, aflat in Olanda se intinde pe o suprafata de peste 20.000 m2 avand anexat centrul de logistica ce ocupa peste 10.000 m2. De asemenea, toate produsele KEUNE sunt rezultatul cercetarii indelungate in laboratoarele proprii fiind apoi produse in fabrica ultramoderna.

Peste tot in lume, coaforii doresc produse de inalta calitate si mereu in pas cu cele mai noi tendinte. Pornind de la aceasta premiza, KEUNE a oferit si continua sa ofere produse de inalta tinuta dedicate exclusiv profesionistilor. Aceasta este misiunea ce a condus KEUNE HAIRCOSMETICS de la o organizatie nationala la una de nivel mondial.

Este stiut faptul ca pe parcursul a celor 87 de ani de activitate, KEUNE a fost dedicat elegantei, creativitatii si avantgardei in hairstyling. Acestea sunt principiile ce au condus compania catre succes iar astazi, organizatia cunoaste o dezvoltare durabila si in forta, la nivel global.

Înalta calitate garantată a produselor se combină perfect cu un design elegant. Ambalajul negru-argintiu şi stilul reţinut, identifică brandul KEUNE şi îl face uşor de recunoscut.© 2023 Keune Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 148236   Total ieri: 348   Total azi: 124